Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers fluit beslissend duel Real Madrid in Champions League

Kuipers fluit beslissend duel Real Madrid in Champions League

7 dec 2020, 10:51

Scheidsrechter Björn Kuipers heeft woensdag de leiding over het duel in de Champions League tussen Real Madrid en Borussia Mönchengladbach. Het gaat om een wedstrijd uit groep B, waarin de strijd nog helemaal open ligt.

Borussia Mönchengladbach gaat de laatste speelronde in met 8 punten, Sjachtar Donetsk en Real Madrid hebben 7 punten. Internazionale, de Italiaanse club van Stefan de Vrij, maakt met 5 punten ook nog kans op een vervolg in de Champions League.

Het eerste duel tussen Gladbach en Real, eind oktober in Duitsland, eindigde in 2-2. Kuipers geeft om 21.00 uur het eerste fluitsignaal in het Estadio Alfredo di Stéfano, het stadion op het trainingscomplex dat Real Madrid voorlopig gebruikt omdat het grote Estadio Santiago Bernabéu wordt verbouwd.

Serdar Gözübüyük fungeert dinsdag in Camp Nou als vierde official bij FC Barcelona - Juventus. De twee topclubs zijn al zeker van een plek in de knock-outfase van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.