Terug

Volg Vandaag Inside

Scheidsrechter Higler leidt Feyenoord - Ajax in De Kuip

Scheidsrechter Higler leidt Feyenoord - Ajax in De Kuip

14 dec 2021, 12:28

De KNVB heeft Dennis Higler als scheidsrechter aangesteld voor de topper zondag in De Kuip tussen Feyenoord en Ajax. De 36-jarige Higler geeft om 14.30 uur het eerste fluitsignaal. Het Rotterdamse stadion blijft waarschijnlijk leeg vanwege de coronamaatregelen.

Feyenoord en Ajax hebben na zestien wedstrijden beide 36 punten, 1 punt minder dan koploper PSV. De Eindhovense ploeg van trainer Roger Schmidt sluit de zeventiende speelronde zondag om 16.45 uur af met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Jeroen Manschot is daar de scheidsrechter. De KNVB wees Danny Makkelie aan voor de Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen (aftrap 12.15 uur). Makkelie floot afgelopen zomer op het EK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.