Terug

Volg Vandaag Inside

Scheidsrechter die knietje in klokkenspel gaf krijgt 12 wedstrijden schorsing

Scheidsrechter die knietje in klokkenspel gaf krijgt 12 wedstrijden schorsing

5 apr 2023, 12:06

De Mexicaanse scheidsrechter die vorige week een knietje uitdeelde aan een speler, Fernando Hernández, moet een schorsing van liefst twaalf duels uitzitten. Hij heeft aangegeven de straf te accepteren en heeft ook zijn excuses aangeboden aan de desbetreffende speler.

Het incident vond afgelopen weekend plaats in het competitieduel tussen de Mexicaanse clubs Club América en Club León. Hernández deelde toen een gele kaart uit aan een verdediger van León en gaf vervolgens een kniestoot in de edele delen van diens ploeggenoot Lucas Romero, die tegen de kaart protesteerde. De beelden van het voorval gingen viraal op sociale media. De middenvelder is voor twee wedstrijden geschorst omdat hij te fel heeft gereageerd.

De twee trainers van de clubs werden door de arbiter naar de tribune gestuurd. Beide coaches moeten ook een schorsing van twee duels uitzitten voor "agressief gedrag".

Het duel eindigde in 2-2.

Bekijk in de video hieronder de beelden van het incident.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.