Terug

Volg Vandaag Inside

Scheidsrechter Bas Nijhuis belandt in de cel in Deventer

2 jan 2024, 13:01

Scheidsrechter Bas Nijhuis is 'in de cel beland' tijdens opnames van de Oosttribune Oliebollen Express. Dat valt te zien op beelden van RTV Oost.

In de Oliebollen Express brengt Bas Nijhuis samen met Bert van Losser en Jan van Staa oliebollen rond bij mensen die zijn opgegeven door bijvoorbeeld een collega, vriend of familielid.

Dit jaar ging de Oliebollen Express ook langs het politiebureau in Deventer, waar Thea haar collega's in het zonnetje zette. Voor Bas Nijhuis eindigde het avontuur bij de Politie Deventer echter minder positief: hij belandde in de cel. De scheidsrechter bestrooide zijn collega Jan van Staa met poedersuiker en gooide eieren naar hem, waarna Van Staa het arrestatieteam inschakelde. Prima acteerwerk, Bas! 😉

Bekijk de beelden »hier« of bekijk enkele screenshots hieronder.

Johan was onlangs bij Vandaag Inside kritisch op Bas Nijhuis: "Dat moet je niet meer doen!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.