Terug

Volg Vandaag Inside

Scheidsrechter Antony Taylor en gezin belaagd door Roma-fans; vrouw en dochter in paniek

Scheidsrechter Antony Taylor en gezin belaagd door Roma-fans; vrouw en dochter in paniek

2 juni 2023, 09:31

Antony Taylor, de scheidsrechter die de Europa League-finale tussen Sevilla en AS Roma floot, zal Rome de komende tijd willen vermijden. AS Roma-fans houden hem namelijk verantwoordelijk voor het verlies van hun club in de finale en lieten dat donderdag op het vliegveld in Boedapest duidelijk merken.

Op beelden op sociale media is te zien Taylor en zijn gezin politie nodig hebben om het vliegveld door te komen. Te zien en te horen zijn tientallen boze, scheldende AS Roma-fans. Ook wordt er met water en een stoel naar de arbiter gegooid. Taylor zelf lijkt opvallend rustig, maar in de ogen van zijn vrouw en met name zijn dochter valt paniek te lezen.

De Engelse scheidsrechtersbond PGMOL spreekt van 'walgelijke beelden'. "We zijn geschokt door de ongerechtvaardigde en weerzinwekkende beledigingen richting Anthony en zijn gezin, wanneer hij naar huis probeert te komen na het fluiten van de Europa League-finale. We zullen Anthony en zijn gezin blijven steunen."

Eerder, in het stadion, belaagde AS Roma-trainer José Mourinho de scheidsrechter ook al. Mourinho schreeuwde onder andere dat Taylor een regelrechte schande is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.