Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke wil graag verder met spits Huntelaar

Schalke wil graag verder met spits Huntelaar

16 apr 2021, 21:49

Schalke 04 wil graag verder met Klaas-Jan Huntelaar. Dat heeft bestuurslid Peter Knäbel van de club gezegd. Of de 37-jarige oud-Ajacied ook verder wil is twijfelachtig. Eerder gaf de voormalig international aan na dit seizoen te stoppen.

"Wat zeker is, is dat we samen in gesprek gaan", zei Knäbel. "Wat Klaas-Jan als voetballer en als persoonlijkheid laat zien is van grote klasse. Hij heeft ook nog eens een zeer positieve invloed op andere spelers. We willen met hem verder, of het haalbaar is hangt van veel zaken af."

Huntelaar stapte in januari over van Ajax naar Schalke, waar hij al eerder speelde. Door blessures kwam hij tot nu toe pas vier keer in actie en maakte hij één doelpunt.

Schalke staat op de laatste plaats in de Bundesliga en degradatie is waarschijnlijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.