Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke verliest ook met Stevens op de bank

Schalke verliest ook met Stevens op de bank

16 mrt 2019, 18:27

GELSENKIRCHEN (ANP) - Huub Stevens is zijn derde periode als trainer van Schalke 04 begonnen met een nederlaag. De club uit Gelsenkirchen moest voor eigen publiek buigen voor RB Leipzig: 0-1. Schalke zakte naar de vijftiende plek in de Bundesliga en staat nu nog maar drie punten boven de degradatiezone.

Als lid van de raad van toezicht van Schalke had Stevens deze week een stem in het besluit om Domenico Tedesco te ontslaan. De 33-jarige Italiaan leidde de 'Königsblauen' vorig seizoen naar de tweede plaats, maar dit jaar vallen de resultaten zwaar tegen. Na de zware nederlaag in de achtste finale van de Champions League bij Manchester City (7-0) greep de clubleiding in. Stevens, door de fans gekozen tot beste trainer van de vorige eeuw vanwege de successen uit zijn eerste periode bij Schalke, maakt het seizoen af op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.