Schalke speelt gelijk bij rentree Huntelaar

30 jan 2021, 18:42

Klaas-Jan Huntelaar heeft Schalke 04 bij zijn rentree niet kunnen helpen. De Nederlandse aanvaller kwam met de club uit Gelsenkirchen bij Werder Bremen niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

De eerder deze maand van Ajax overgekomen Huntelaar kwam in de 80e minuut in het veld als vervanger van de Amerikaan Matthew Hoppe. Het was de eerste wedstrijd van de spits voor Schalke sinds mei 2017.

Op het moment dat Huntelaar in de ploeg kwam, was de eindstand al bereikt. Het elftal van trainer Christian Gross had lange tijd uitzicht op een goed resultaat. Schalke kwam in de 38e minuut via Omar Mascarell op voorsprong. Kevin Möhwald maakte in de 77e minuut gelijk. Werder leek in blessuretijd nog te winnen, maar dat doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.

Schalke schiet weinig op met het gelijkspel. De club blijft laatste met 8 punten uit negentien duels.