Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke pakt puntje zonder Huntelaar

Schalke pakt puntje zonder Huntelaar

13 feb 2021, 21:40

Schalke 04 heeft in de Bundesliga weer eens een puntje gepakt. De degradatiekandidaat uit Gelsenkirchen hield het uit bij Union Berlin op 0-0.

Klaas-Jan Huntelaar kwam niet in actie voor Schalke. De 37-jarige van Ajax overgenomen spits is nog geblesseerd. Hij speelde nog niet veel voor zijn oude en nieuwe club.

Voor Schalke was het pas het 9e punt van dit seizoen. De club staat daardoor onderaan. Het verschil met nummer 16 Bielefeld is 8 punten en dan heeft Schalke ook nog eens twee wedstrijden meer gespeeld. Mainz staat er nog tussen, met 5 punten meer dan Schalke.

Union Berlin staat in de middenmoot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.