Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke ook bij rentree trainer Stevens onderuit

Schalke ook bij rentree trainer Stevens onderuit

19 dec 2020, 18:37

Trainer Huub Stevens is er zaterdagmiddag niet in geslaagd Schalke 04 aan de eerste zege te helpen in de Bundesliga sinds januari dit jaar. Tijdens de rentree van de 67-jarige 'crisismanager' ging de ploeg uit Gelsenkirchen op eigen veld met 1-0 onderuit tegen Arminia Bielefeld.

Spits Fabian Klos bezorgde zijn ploeg met een rake kopbal de zege. Daarmee vergrootte Bielefeld het gat met hekkensluiter Schalke tot 6 punten.

Stevens werd vrijdag aangesteld als opvolger van de ontslagen trainer Manuel Baum. Het is zijn vierde periode als trainer bij Schalke. De thuiswedstrijd tegen Bielefeld was Stevens' 249e wedstrijd in de Bundesliga met de ploeg uit Gelsenkirchen. Baum was al de tweede hoofdtrainer dit seizoen die de slechte resultaten bij Schalke moest bekopen met zijn ontslag.

Bielefeld speelde met Mike van der Hoorn en PSV-huurling Ritsu Doan in de startopstelling, en is de nummer 16 van de Duitse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.