Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke ontkent spelersopstand

Schalke ontkent spelersopstand

27 feb 2021, 15:58

Schalke 04 heeft zaterdag bij monde van een woordvoerder ontkend dat er sprake is van een spelersopstand. Diverse media berichtten vrijdag dat de bepalende spelers van de club uit de Bundesliga klaar zijn met trainer Christian Gross. Zij zouden bij bestuurder Jochen Schneider hebben aangedrongen op een vertrek van de Zwitserse coach.

De woordvoerder ontkent dat er sprake zou zijn van een "opstand of revolutie" binnen de club, die zaterdag een uitwedstrijd speelt tegen VfB Stuttgart. Schalke, waar Klaas-Jan Huntelaar door een blessure voorlopig niet in actie komt, staat laatste.

Vrijdag doken er berichten op dat de spelers ontevreden waren over Gross, die in december al de vierde trainer werd in dit seizoen bij Schalke. De 66-jarige Zwitser zou zich vergissen in namen van eigen spelers en tegenstanders, spelers soms in de verkeerde taal aanspreken terwijl er ook vraagtekens worden geplaatst bij zijn tactische vermogens.

"Wij verwerpen de berichten. Er is geen speler die Jochen Schneider heeft benaderd met een dergelijk verzoek", aldus de woordvoerder van de club uit Gelsenkirchen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.