Terug

Volg Vandaag Inside

Huub Stevens stunt met Schalke bij Dortmund en helpt Bayern

Huub Stevens stunt met Schalke bij Dortmund en helpt Bayern

27 apr 2019, 19:31

Schalke 04 blijft vrijwel zeker behouden voor de Bundesliga. De formatie van coach Huub Stevens zorgde voor een verrassing door te winnen bij titelkandidaat Borussia Dortmund, 2-4. Twee spelers van Dortmund kregen de rode kaart, Marco Reus (60e minuut) en Marius Wolf (65).

Koploper Bayern München kan zondag de voorsprong op Dortmund vergroten tot 4 punten als het wint bij Nürnberg. Na het weekeinde zijn er nog drie speelronden.

De thuisclub kwam wel op voorsprong. Mario Götze opende na een kwartier de score. Door een benutte strafschop van Daniel Caligiuri kwam Schalke langszij. Salif Sané zette de club uit Gelsenkirchen vervolgens na bijna een half uur op voorsprong. Opnieuw Caligiuri zorgde voor 1-3, in een fase dat Dortmund met één man minder speelde.

Met twee man minder deed Dortmund nog wel iets terug, door een treffer van Axel Witsel. Breel Embolo maakte het laatste doelpunt voor Schalke.

Toto-voorspelling: 'Schalke wint, vuile klootzak!'

Toto-voorspelling: 'Schalke wint, vuile klootzak!'
1:50
Toto-voorspelling: 'Schalke wint, vuile klootzak!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.