Terug

Volg Vandaag Inside

Huub Stevens handhaaft zich met Schalke in Bundesliga

Huub Stevens handhaaft zich met Schalke in Bundesliga

5 mei 2019, 17:53

Trainer Huub Stevens heeft Schalke 04 in de Bundesliga gehouden. De club uit Gelsenkirchen had nog een punt nodig om officieel zeker te zijn van lijfsbehoud. Thuis tegen FC Augsburg werd het 0-0.

Augsburg, met Jeffrey Gouweleeuw in de ploeg, was zaterdag al zeker van nog een jaar op het hoogste Duitse niveau. De nummer zestien VfB Stuttgart verloor van Hertha BSC (3-1) en kon zodoende Augsburg niet meer achterhalen.

Stevens werd in maart de coach van Schalke na het ontslag van Domenico Tedesco. Na zeven competitiewedstrijden onder leiding van de Limburgse trainer, waarin acht punten werden gehaald, is duidelijk dat de club uit Gelsenkirchen ook volgend seizoen in de Bundesliga speelt.

__'Huub Stevens kwam altijd met een hele snelle Mercedes uit Berlijn gereden' __

'Huub Stevens kwam altijd met een hele snelle Mercedes uit Berlijn gereden'
0:51
'Huub Stevens kwam altijd met een hele snelle Mercedes uit Berlijn gereden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.