Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke 04 wil alles geven voor kleine kans

Schalke 04 wil alles geven voor kleine kans

11 mrt 2019, 20:50

MANCHESTER (ANP) - Trainer Domenico Tedesco legt zich nog niet neer bij de uitschakeling van zijn Schalke 04 in de Champions League. ,,We hebben een speciale dag nodig", blikte hij vooruit op het uitduel met het zwaar favoriete Manchester City. ,,Maar die dag willen we ook beleven. We gaan alles geven voor een kleine kans."

Schalke 04 verloor de thuiswedstrijd tegen City in de achtste finales met 3-2. De nummer veertien van de Bundesliga verspeelde in de slotfase een voorsprong tegen de regerend kampioen van Engeland. ,,Natuurlijk zijn wij de outsiders", besefte Tedesco. ,,Maar we zijn naar Manchester gekomen om de kleine mogelijkheid die we hebben te benutten."

Trainer Pep Guardiola heeft zijn spelers gewaarschuwd om Schalke 04 zeker niet te onderschatten. ,,We hebben vorige week gezien hoe Ajax en Manchester United na een nederlaag alsnog Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben uitgeschakeld. Als we denken dat we al in de kwartfinale zitten, dan kan het zo maar mis gaan. Het is ook niet zo dat we het eenvoudiger krijgen nu Real en PSG zijn uitgeschakeld."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.