Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke 04 wil afstraffing heel snel vergeten

Schalke 04 wil afstraffing heel snel vergeten

13 mrt 2019, 00:45

MANCHESTER (ANP) - Trainer Domenico Tedesco van Schalke 04 wil het duel met Manchester City zo snel mogelijk vergeten. ,,Het liefste vanavond nog'', zei Tedesco kort na de grootste nederlaag ooit van een Duitse club in Europees verband (7-0). ,,Het is buitengewoon teleurstellend als je zeven doelpunten tegen krijgt en zo uit het toernooi vliegt.''

Schalke, dat in de Bundesliga degradatiezorgen heeft, koesterde al weinig hoop op een vervolg in de Champions League na de verloren thuiswedstrijd (2-3). De manier waarop de club uit Gelsenkirchen zich in Manchester echter liet afslachten, wekte ergernis bij de duizenden meegereisde fans.

,,Hier zijn geen excuses voor'', zei Tedesco, die zwaar onder vuur ligt. ,,Als we met 2-0 of kleiner verschil hadden verloren, hadden we nog een serieuze analyse van ons optreden kunnen maken. Maar na zo'n nederlaag is het beter om alles zo snel mogelijk te vergeten. Ik voel me vreselijk. We gaan een paar zware weken tegemoet.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.