Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke 04 ontslaat trainer Wagner

Schalke 04 ontslaat trainer Wagner

27 sep 2020, 13:15

Schalke 04 heeft trainer David Wagner na twee competitiewedstrijden ontslagen. Dat maakte de voetbalclub uit Gelsenkirchen zondagochtend bekend via een verklaring. De 48-jarige Wagner was sinds de zomer van 2019 in dienst.

Schalke 04 verloor zaterdag op eigen veld met 3-1 van Werder Bremen, dat afgelopen seizoen maar net aan degradatie ontsnapte. De club begon het seizoen met een pijnlijke 8-0-nederlaag tegen Bayern München.

"We hadden allemaal gehoopt dat we samen met Wagner de zaken op sportief gebied konden veranderen. Helaas leverden de eerste twee speeldagen van het nieuwe seizoen niet de gewenste resultaten op", verklaart directielid Jochen Schneider.

"We hebben daarom besloten om qua personeel een nieuwe start te maken. Ondanks de tegenvallende resultaten was deze beslissing voor ons allesbehalve eenvoudig. Mijn dank gaat uit naar Wagner en zijn assistenten, die er elke dag alles aan deden om Schalke 04 weer aan succes te helpen."

Vorig seizoen eindigde Schalke 04 teleurstellend als twaalfde.

Schalke 04 meldt dat er de komende dagen nieuws komt over de opvolging van Wagner.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.