Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke 04 gunt doelman Fährmann basisplaats

Schalke 04 gunt doelman Fährmann basisplaats

19 feb 2019, 17:26

GELSENKIRCHEN (ANP) - Ralf Fährmann verdedigt woensdagavond het doel van Schalke 04 tijdens de thuiswedstrijd tegen Manchester City in de Champions League. ,,Dankzij hem hebben we ons voor deze competitie gekwalificeerd", zei trainer Domenico Tedesco. ,,Daarom kies ik voor hem. Dat is wel zo eerlijk man", maakte de coach een kleine woordspeling op de naam van de keeper.

De dertigjarige Fährmann heeft dit seizoen zijn basisplaats verloren aan de twintigjarige Alexander Nübel, die zaterdag in het competitieduel tegen FSV Mainz 05 wel weer de voorkeur krijgt. Tedesco beschikt over een nagenoeg fitte selectie voor de krachtmeting met het favoriete Manchester City. Alleen voor Breel Embolo en Benjamin Stambouli komt het eerste duel in de achtste finales nog te vroeg.

,,We zijn zeker niet de favoriet", erkende Tedesco. ,,We moeten alles geven en hopen op een supergoede dag. Daar hebben we ook wel behoefte aan", stelde de trainer van de huidige nummer veertien van de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.