Terug

Volg Vandaag Inside

Schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar

Schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar

1 aug 2022, 13:31

De liefde tussen schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij is over. De twee zijn na een relatie van ruim vijf jaar uit elkaar gegaan.

"Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten", schrijft de 23-jarige Leerdam in haar Instagram Stories. "We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste."

Leerdam wil zich nu "volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen". "Ik hoop dat men het laat rusten en mijn privacy hierin respecteert. Let's focus on the good things."

Verweij schrijft in zijn Instagram Stories: "Na 5 prachtige jaren met Jutta is onze relatie tot een einde gekomen. Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ik ben trots en dankbaar voor alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen en ik kijk met een glimlach terug naar de bijzondere periode uit ons leven die we met elkaar hebben gedeeld."

"Ze is een prachtige powervrouw en ik zal altijd van Jut blijven houden. Ik gun haar in de toekomst het allerbeste," besluit de 31-jarige schaatser.

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Verweij meermaals ontrouw zijn geweest. Ze deelde zondag beelden waarop de schaatser zoenend met een ander te zien zou zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.