Terug

Volg Vandaag Inside

Blessure Robben valt mee: 'Er is niks gescheurd'

Blessure Robben valt mee: 'Er is niks gescheurd'

16 sep 2020, 19:30

Arjen Robben is niet ernstig geblesseerd geraakt tijdens het thuisduel van FC Groningen zondag met PSV. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat zijn lies niet ernstig beschadigd is.

De 36-jarige Robben viel al na een half uur uit. Een scan in een ziekenhuis heeft hem enigszins gerustgesteld. 'Ik ben wel blij dat de schade meevalt', zegt de aanvaller bij FC Groningen TV. 'Ik vreesde erger. Ik had ook wel erger verwacht. Gelukkig is er niets kapot in de spier, er is niks gescheurd. Dus dat is wel hoopvol.'

De aanvaller vindt het niet verstandig om een prognose over zijn herstel te geven. 'We gaan gewoon weer keihard aan de slag en daar ben ik positief over gestemd', stelt Robben.

Groningen verloor van PSV (1-3). De club gaat zondag op bezoek bij ADO Den Haag.

Johan vindt Arjen Robben verreweg de beste speler bij FC Groningen. Bekijk hieronder het fragment!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.