Terug

Volg Vandaag Inside

'SC Heerenveen wil Huntelaar binnenhengelen'

'SC Heerenveen wil Huntelaar binnenhengelen'

28 apr 2020, 17:40

Het is nog onzeker of Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen voor Ajax speelt. Volgens Marco Timmer, Ajax-clubwatcher van Voetbal international, moet Ajax serieus rekening houden met een vertrek van de aanvaller.

Timmer ziet met Lassina Traoré, Brian Brobbey en Danilo genoeg jong aanvallend talent lopen bij Ajax, en vraagt zich hardop af of er volgend seizoen nog plek zal zijn voor Huntelaar. 'De vraag is een beetje wat er met Huntelaar gaat gebeuren. Huntelaar wil zelf nog wel een jaar door, heb ik het idee en ik kan me voorstellen dat je niet op deze manier in coronatijd afscheid wil nemen van een prachtige carrière', aldus Timmer in een uitgebreide Ajax-update van Voetbal International.

Mocht Ajax afscheid nemen van Huntelaar, betekent dat niet het einde van Huntelaar zijn spelersloopbaan, denkt Timmer. 'Dan zie ik hem zo naar een andere club gaan. Ik denk dan aan een aanvallende club. Hij komt natuurlijk uit de Achterhoek en De Graafschap wordt dan genoemd, maar stel dat ze alsnog in de Eredivisie gaan uitkomen zal de Graafschap op eigen helft spelen en heb je niet zo veel aan Huntelaar die steeds 40/50 meter moet overbruggen.'

Waar de Graafschap lijkt af te vallen, ziet Timmer de 36-jarige spits wél naar sc Heerenveen vertrekken. 'Heerenveen doet er alles aan om hem binnen te hengelen. Daar heeft hij een prachtige periode gehad. Daar zou ik hem nog wel zien, maar het is de vraag wat hij zelf wil, maar ik denk dat hij door wil.'

Vorige maand , om Klaas-Jan Huntelaar terug naar Friesland te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.