Terug

Volg Vandaag Inside

'Saudische club Al Hilal mag van PSG met Mbappé praten over recordtransfer'

'Saudische club Al Hilal mag van PSG met Mbappé praten over recordtransfer'

24 juli 2023, 18:06

Paris Saint-Germain heeft voetbalclub Al Hilal uit Saudi-Arabië toestemming gegeven om te praten met sterspeler Kylian Mbappé over een transfer. Dat schrijft het Franse persbureau AFP op basis van een bron dicht bij de onderhandelingen, nadat de Saudische club een bod van 300 miljoen had uitgebracht bij de landskampioen uit Parijs.

De 24-jarige Mbappé heeft nog een verbintenis van één seizoen, maar wil zijn contract niet verlengen. PSG wil hem desnoods verkopen, omdat de club geen vergoeding meer voor hem kan vragen als zijn contract straks is afgelopen. De nieuwe trainer Luis Enrique neemt Mbappé daarom niet mee op een oefenstage naar Japan.

PSG vreest dat Mbappé volgend jaar transfervrij naar Real Madrid wil vertrekken. Al Hilal zou niet de enige club zijn die probeert om Mbappé in te lijven. Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur, Internazionale en Barcelona zouden de komst van de Franse vedette ook bestuderen.

Mbappé kan de voetballer met de hoogste transfersom ooit worden. Dat is nu nog Neymar, die zes jaar geleden voor 222 miljoen euro de overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain maakte.

Al Hilal probeerde eerder Lionel Messi aan te trekken. Daar had de club uit de Saudische hoofdstad Riyad naar verluidt zo'n 400 miljoen euro voor over. De Argentijn koos echter voor een overgang naar Inter Miami.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.