Terug

Volg Vandaag Inside

Sarri mist de juiste balans bij Juventus

Sarri mist de juiste balans bij Juventus

16 juli 2020, 12:18

Trainer Maurizio Sarri is op zoek naar een verklaring voor de tegenvallende resultaten van Juventus. De club uit Turijn kan de negende landstitel op rij nauwelijks meer ontgaan, maar het spel van de laatste weken geeft geen vertrouwen voor een goede afloop van de Champions League.

Juventus kwam woensdagavond tegen Sassuolo niet verder dan een gelijkspel: 3-3. Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten wachten nu al drie competitieduels op rij op een zege. Ze verloren van AC Milan (4-2) en ontsnapten aan een nederlaag tegen Atalanta (2-2).

'Het is allemaal zo wisselvallig', zegt Sarri. 'Ik zie ons soms geweldige dingen doen, maar vervolgens laten we de tegenstander dan weer veel te makkelijk ons strafschopgebied inlopen. Ik mis de juiste balans. Het is misschien ook mentaal.'

Koploper Juventus heeft nog altijd een voorsprong van zeven punten op het als tweede geklasseerde Atalanta. De formatie begint op 7 augustus in eigen stadion met een achterstand van 1-0 aan de return tegen Olympique Lyon in de achtste finales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.