Terug

Volg Vandaag Inside

Sarri maakt zich geen zorgen om zijn baan

Sarri maakt zich geen zorgen om zijn baan

11 feb 2019, 12:16

LONDEN (ANP) - Maurizio Sarri maakt zich om heel wat dingen zorgen bij Chelsea, maar niet om zijn eigen baan. De ploeg van de Italiaanse manager werd zondag in de Premier League vernederd door Manchester City, dat Chelsea de grootste competitienederlaag sinds 1991 bezorgde (6-0). ,,Ik maak me zorgen om mijn team en om hoe we spelen, maar niet om mijn baan. Die is altijd in gevaar'', zei Sarri. ,,Dat is verder aan de clubleiding.''

De ploeg van Sarri begon sterk aan het seizoen, maar draait de laatste weken stroef, zeker in uitwedstrijden. Sinds 30 december wist Chelsea niet meer te scoren buiten het eigen Stamford Bridge. De laatste drie uitduels met Arsenal (2-0), Bournemouth (4-0) en City leverden allemaal nederlagen op. Chelsea is gezakt naar de zesde plek in de Premier League, waarin de top vier zich plaatst voor de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.