Terug

Volg Vandaag Inside

Sarri hekelt voetbal Juventus

Sarri hekelt voetbal Juventus

27 feb 2020, 14:33

Juventus-coach Maurizio Sarri heeft pittige kritiek geuit op zijn team na de 1-0-nederlaag bij Olympique Lyon in de Champions League. "Het lukt me niet om mijn ideeën over snelle balcirculatie over te brengen op dit team", mopperde de 61-jarige coach na afloop.

"In de trainingen gaat de bal rond met 200 kilometer per uur, maar het vreemde is dat dit niet gebeurt in wedstrijden. In de training werken ze twee keer zo hard als ze tegen Lyon deden", aldus de coach van onder anderen Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt.

Sarri heeft dit seizoen al vaker gezien dat de 'Oude Dame' moeite heeft met zijn spelopvatting van snel afspelen en doorstoten in de defensie van de tegenstander. De Italiaanse kampioen valt in zijn ogen te vaak terug op het behoudende spel dat Juventus kenmerkte onder zijn voorganger Massimiliano Allegri.

"Vooral de eerste helft was de passing heel traag en daarom hadden we het zo moeilijk. De tweede helft was beter, maar niet goed genoeg voor een wedstrijd in de Champions League", meende Sarri.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.