Terug

Volg Vandaag Inside

'Santiago Giménez verschijnt op radar van volgende Premier League-club'

'Santiago Giménez verschijnt op radar van volgende Premier League-club'

12 jan 2024, 09:15

Santiago Giménez staat in de nadrukkelijke belangstelling van West Ham United. Dat meldt The Times. Volgens de Engelse krant is de spits van Feyenoord ruim 35 miljoen euro waard. Eerder werd ook Ajacied Steven Bergwijn in verband gebracht met West Ham.

Giménez was dit seizoen al goed voor twintig doelpunten en vijf assists in 22 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. De 22-jarige Mexicaan heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord. Giménez werd eerder al gelinkt aan Tottenham Hotspur en Chelsea.

Arne Slot weet dat Giménez lastig te behouden is voor Feyenoord, als er een goed bod voorbij komt. Zo vertelde hij eerder in gesprek met Voetbal International"Stel dat er nu een club komt voor Santiago Giménez die zestig miljoen euro biedt en de club gaat akkoord, dan ga ik er niet voor liggen," aldus Slot. "Dat kan ik niet eens. Als het goed is voor Feyenoord en de speler wil het graag, wat zou ik dan tegenstribbelen?", aldus Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.