Terug

Volg Vandaag Inside

Sankoh heeft prachtige bestemming voor wedstrijdbal: 'Stuurt de bal voor mij naar Afrika'

Sankoh heeft prachtige bestemming voor wedstrijdbal: 'Stuurt de bal voor mij naar Afrika'

26 nov 2023, 21:16

Mohamed Sankoh heeft Heracles Almelo zondag met drie treffers langs Almere City geleid en mag de wedstrijdbal traditiegetrouw mee naar huis nemen. Echter heeft de in Sierra Leone geboren spits hier al een ander prachtig plan voor.

Sankoh stond voor de wedstrijd tegen Almere op drie treffers in de Eredivisie en dat aantal heeft hij zondagmiddag weten te verdubbelen. Zo opende de spits al na 4 minuten de score, zorgde hij in de 64ste minuut voor de tweede treffer en completeerde hij zijn hattrick drie minuten voor tijd.

Voor de camera van ESPN vertelt de Sankoh wat hij nu van plan is met de wedstrijdbal. "Ik ga de wedstrijdbal aan mijn moeder geven, die stuurt de bal voor mij naar Afrika. Daar mogen de kinderen mee voetballen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.