Terug

Volg Vandaag Inside

'Sané heeft voor Bayern gekozen'

'Sané heeft voor Bayern gekozen'

18 dec 2019, 12:40

Het Duitse Bild weet het zeker: de Duitse voetbalinternational Leroy Sané kiest ervoor om dan toch Manchester City te verlaten en bij Bayern München aan de slag te gaan. Mogelijk gebeurt dat zelfs al in de winterstop.

Bayern zal diep in de buidel moeten tasten voor de 23-jarige vleugelaanvaller, die nog een contract bij City heeft tot midden 2021. Volgens Bild vroeg Manchester City afgelopen zomer een transfersom van 150 miljoen euro voor de aanvaller. De clubs hebben niet gereageerd op het bericht van Bild.

De transfer had eigenlijk afgelopen zomer al moeten gebeuren. Maar door een zware kruisbandblessure gevolgd door een operatie ging dat niet door. Afgelopen maandag verscheen Sané voor het eerst sinds zijn operatie weer op het trainingsveld, maar het is nog onduidelijk wanneer hij weer volledig fit zal zijn.

Voormalig Bayern-voorzitter Uli Hoeness had kort voor zijn aftreden al gezegd dat de club een nieuwe poging zou doen om Sané te contracteren. "We moeten afwachten hoe hij zich herstelt. Begin 2020 komt het nieuwe bestuur met een beslissing daarover", aldus Hoeness.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.