Terug

Volg Vandaag Inside

Sander Schimmelpenninck reageert op uitspraken Johan en René in Vandaag Inside

Sander Schimmelpenninck reageert op uitspraken Johan en René in Vandaag Inside

21 mrt 2023, 10:24

Sander Schimmelpenninck heeft op Twitter gereageerd op de uitspraken van Johan Derksen en René van der Gijp, maandagavond in Vandaag Inside.

Johan zei over Schimmelpenninck: "Ik had de indruk dat dat jochie van adel wat hier gezeten heeft ons maar een beetje dommeriken vond omdat we op BBB hebben gestemd. Wie denkt hij nou dat hij is dan?! Snotaap!"

Wilfred las vervolgens een Tweet voor van Schimmelpenninck, die hij plaatste na zijn laatste optreden bij Vandaag Inside. Hij schreef: "Mensen vragen weleens: waarom ga je toch bij VI zitten? Ik zeg dan: om de domrechtse hordes tegen te spreken en op te voeden. En de comments op Twitter, natuurlijk."

René reageerde: "Deze jongen lijdt aan een hele ernstige vorm van zelfoverschatting." Johan vulde hem aan: "Als half Nederland op de BBB stemt, vindt hij dat allemaal domoren. En dat vind ik heel hautain en arrogant. Ik heb het vage vermoeden dat hij niet meer uitgenodigd wordt hier aan tafel." René concludeerde: "Nee, dat past niet. Die komt niet meer terug."

Op Twitter heeft Schimmelpenninck inmiddels gereageerd op de woorden van Johan en René. Hij schrijft: "Real Madrid niet meer welkom in stadion de Langeleegte. Ik vond ze al zo zwijgzaam als ik er zat. Kent iemand nog wat andere Gewone Mensen waarmee ik kan kletsen om contact te houden met de domrechtse onderbuik? Kijken of ik het nummer van Mona Keijzer ergens heb." Ook reageert hij: "Je mag ook niks meer zeggen in dit land!"

Bekijk in de video hieronder de uitspraken van Johan en René over Sander Schimmelpenninck.

'Sander Schimmelpenninck komt niet meer terug bij Vandaag Inside'
1:27
'Sander Schimmelpenninck komt niet meer terug bij Vandaag Inside'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.