Terug

Volg Vandaag Inside

Sancho hint op transfer naar Manchester United

Sancho hint op transfer naar Manchester United

13 apr 2020, 12:38

Jadon Sancho heeft volgens fans van Manchester United met een subtiele hint aangekondigd een miljoenentransfer naar Manchester United te maken. Gisteren werd Sancho gebombardeerd met vragen van United-fans op Instagram Live. De speler van Borussia Dortmund reageerde op een vraag over een transfer naar de Engelse topclub.

'Neem een slokje water als je de overstap naar United maakt', schreef een fan. Sancho wierp een blik op het scherm en lachte, waarna hij daadwerkelijk een slok water uit zijn flesje nam. Daarmee steken de geruchten over een transfer naar de miljoenenformatie van trainer Ole Gunnar Solskjaer weer de kop op.

De pas net 20-jarige Engelsman maakte voor de coronacrisis een uitstekend seizoen door in Duitsland met indrukwekkende cijfers. In 35 wedstrijden was Sancho goed voor 17 doelpunten en 19 assists. In 2017 maakte de aanvaller voor 7 miljoen euro de overstap van Manchester City naar Dortmund. Zijn contract loopt nog tot medio 2022.

VIDEO - Samenvatting Dortmund - Slavia Praag

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.