Terug

Volg Vandaag Inside

'Sanchez zoekt nieuwe uitdaging en wil Tottenham na zes seizoenen verlaten'

'Sanchez zoekt nieuwe uitdaging en wil Tottenham na zes seizoenen verlaten'

16 juni 2023, 11:37

Davinson Sánchez wil Tottenham Hotspur verlaten en zoekt naar een nieuwe uitdaging in zijn voetbalcarrière, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano.

In 2017 besloot Spurs fors te investeren in Sánchez, nadat hij een sterk seizoen bij Ajax had gespeeld. Voor een bedrag van ruim veertig miljoen euro maakte de 27-jarige verdediger de overstap naar Londen. De Colombiaan speelde in totaal 142 wedstrijden in de Premier League. Dit seizoen bracht hij voornamelijk zijn tijd door op de bank en kreeg hij slechts enkele speelminuten.

Hoewel Sánchez een contract heeft dat nog een jaar doorloopt bij Tottenham, wil hij bij een nieuwe club meer speeltijd krijgen. Het is nog niet duidelijk welke transfersom er gemoeid zal zijn met zijn vertrek. Zijn zaakwaarnemers zijn momenteel in gesprek met de Spurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.