Terug

Volg Vandaag Inside

Sánchez uitgeschakeld en Vertonghen terug

Sánchez uitgeschakeld en Vertonghen terug

22 nov 2018, 15:39

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur kan voorlopig niet beschikken over Davinson Sánchez. De Colombiaanse verdediger (22), die werd overgenomen van Ajax, heeft een hamstringblessure. Hij hoopt nog voor het einde van het jaar terug te keren.

De Spurs, groepsgenoot van PSV in de Champions League, staan drie belangrijke duels te wachten. Zaterdag spelen ze tegen Chelsea, vier dagen later wacht een thuisduel met Internazionale in de Champions League en de daaropvolgende zondag staat de stadsderby tegen Arsenal op het programma.

De Londense club meldt verder dat Jan Vertonghen de groepstraining heeft hervat. De Belg stond sinds eind september langs de kant, eveneens met een hamstringblessure. Mousa Dembélé herstelt in Qatar van een enkelblessure en ook Kieran Trippier en Danny Rose zijn nog geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.