Terug

Volg Vandaag Inside

Ontevreden Sánchez buiten selectie gelaten voor duel met Juventus

Ontevreden Sánchez buiten selectie gelaten voor duel met Juventus

22 okt 2018, 18:59

José Mourinho neemt Alexis Sánchez sowieso niet op in zijn wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Juventus. Dat zei de Portugese trainer bij de persconferentie voorafgaand aan het treffen dinsdag op Old Trafford. De Chileense aanvaller zou ontevreden zijn over zijn rol in Manchester en ontbrak maandag op de training. ,,De spelers die je vandaag op het veld hebt gezien zijn de spelers die beschikbaar zijn. We hebben niets te verbergen. Alexis hoort er niet bij", zei Mourinho over de bestbetaalde voetballer van United.

Naar verluidt zou Sánchez, die in januari van dit jaar overkwam van Arsenal, niet te spreken zijn over de verdedigende tactiek van Mourinho. De 29-jarige Chileen wordt geregeld gewisseld door zijn trainer en speelde zaterdag tegen Chelsea (2-2) slechts 5 minuten.

Het achttienjarige Nederlandse toptalent Tahith Chong trainde maandag wel mee en mag hopen op een uitverkiezing in de wedstrijdselectie van United. Chong, afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, speelt op dezelfde positie als Sánchez.

René heeft lol om vallende Mourinho

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.