Terug

Volg Vandaag Inside

Sampdoria woest op spoorloze Ihattaren: 'De club heeft problemen'

Sampdoria woest op spoorloze Ihattaren: 'De club heeft problemen'

10 nov 2021, 20:01

Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde woensdagmorgen dat Mohamed Ihattaren daadwerkelijk overweegt om te stoppen met profvoetbal. Sampdoria is woest op Ihattaren, die sinds zijn transfer naar Italië nergens te bekennen is.

'Faggiano en trainer Roberto D’Aversa, maar eigenlijk iedereen bij de club, zijn heel boos', vertelt La Gazzetta dello Sport-verslaggever Filippo Grimaldi in een uitgebreid verhaal over Ihattaren. 'Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Sampdoria heeft problemen voorin en op het middenveld met geblesseerde spelers, en Ihattaren had nu gewoon moeten voetballen tegen Bologna.'

Ihattaren kwam volgens Italiaanse media met een flinke fysieke achterstand bij Sampdoria en op het moment toen hij klaar was, verdween het talent van de radar. 'Bij Sampdoria rekenen ze in ieder geval niet meer op Ihattaren en in janurari hopen ze een ander talent te kunnen huren van Juventus.'

'Niemand weet precies wat Juventus zal doen, maar ze zullen de situatie willen oplossen. Ze hebben toch geld voor hem betaald', aldus La Gazzetta dello Sport-verslaggever Filippo Grimaldi. PSV ontving naar verluidt ruim twee miljoen euro van Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.