Terug

Volg Vandaag Inside

Samaras stopt met voetballen

Samaras stopt met voetballen

12 okt 2018, 18:27

ATHENE (ANP) - Georgios Samaras heeft zijn voetballoopbaan beëindigd. Dat meldt Celtic, waar de 33-jarige Griekse spits van 2008 tot 2014 voetbalde.

Samaras kwam in 2001 op zestienjarige leeftijd naar sc Heerenveen. Daar speelde hij tot januari 2006. Manchester City nam Samaras voor 7,5 miljoen euro over, nadat hij eerder tevergeefs had geprobeerd via de arbitragecommissie van de KNVB een vertrek te forceren. Na Manchester City en Celtic kwam Samaras nog uit voor West Bromwich Albion, Al-Hilal, Oklahoma City, Real Zaragoza en Samsunspor.

De Griek kwam 81 keer uit voor zijn land en maakte in die duels negen doelpunten. Samaras deed mee aan twee WK's en twee EK's.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.