Terug

Volg Vandaag Inside

Sam Lammers vertrekt voor tien miljoen naar Atalanta Bergamo

Sam Lammers vertrekt voor tien miljoen naar Atalanta Bergamo

17 sep 2020, 23:10

De transfer van Sam Lammers naar Atalanta Bergamo is rond, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De revelatie van vorig seizoen in de Serie A betaalt naar verluidt 10 miljoen euro voor de spits. Lammers reist vrijdag af naar Italië om de overgang af te ronden.

'Afgelopen week is er koortsachtig overleg geweest tussen PSV en Atalanta over de situatie van Lammers, die een aflopend contract had. PSV rekende erop dat hij een nieuw en langer contract zou ondertekenen en dus ook dit seizoen zou blijven, maar gedurende de transferperiode werd duidelijk dat Lammers wilde vertrekken', schrijft Rik Elfrink van het ED.

Atalanta wilde niet verder gaan dan 7 miljoen euro voor Lammers, maar zijn uiteindelijk toch overstag gegaan voor de spits die slechts 29 officiële duels in het shirt van PSV speelde.

Aanvankelijk moest dit het seizoen van Lammers worden in Eindhoven. Na een succesvolle verhuurperiode bij SC Heerenveen en een langdurige blessure vorig jaar, draaide Lammers deze voorbereiding op volle touren. De nieuwe trainer Roger Smith sprak zijn vertrouwen uit richting Lammers en de lange spits stond in de seizoenstart tegen Groningen in de basis. Desondanks besloot het kind van de club PSV te verlaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.