Terug

Volg Vandaag Inside

Sam Lammers keert officieel terug in de Eredivisie

Sam Lammers keert officieel terug in de Eredivisie

10 jan 2024, 16:43

Sam Lammers keert officieel terug in de Eredivisie en speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor FC Utrecht. De aanvaller komt tijdelijk over van Rangers FC.

“In de persoon van Sam verwelkomen we een gedreven spits”, zegt technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht op de clubwebsite. “Hij beschikt over specifieke kwaliteiten die we goed kunnen gebruiken binnen het team. Hij kent de Eredivisie goed, heeft de laatste jaren buitenlandse ervaring opgedaan en is direct inzetbaar. We zijn blij dat Sam voor ons heeft gekozen en we de rest van dit seizoen een beroep op hem kunnen doen.”

Lammers kwam tijdens zijn carrière onder meer uit voor PSV, sc Heerenveen, Atalanta, Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria. Afgelopen zomer verkaste Lammers naar Rangers FC. Namens die Schotse topclub kwam hij tot nu toe 31 keer in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.