Terug

Volg Vandaag Inside

'Sam Lammers keert mogelijk terug in de Eredivisie'

'Sam Lammers keert mogelijk terug in de Eredivisie'

9 jan 2024, 15:15

Sam Lammers keert mogelijk terug in de Eredivisie. FC Utrecht is in de zoektocht naar een spits uitgekomen bij de oud-PSV'er, die op dit moment onder contract staat bij Rangers FC. Dat melden het Algemeen Dagblad en De Telegraaf.

Lammers tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2026 bij Rangers, maar mag van de Schotse club verhuurd worden vanwege een overdaad aan aanvallers. Van een akkoord tussen Rangers en FC Utrecht is nog geen sprake.

Sam Lammers kwam naast PSV en Rangers FC ook uit voor sc Heerenveen, Atalanta, Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.