Terug

Volg Vandaag Inside

Sam Hagens presenteert eerder dan verwacht eerste uitzending HLF8

Sam Hagens presenteert eerder dan verwacht eerste uitzending HLF8

23 dec 2022, 20:12

Leonie ter Braak heeft vrijdagavond na vijf jaar haar allerlaatste uitzending voor Talpa moeten cancellen omdat zij corona heeft. De presentatrice van HLF8 stapt in januari over naar RTL. Zij deelde het nieuws van haar positieve test vrijdag voorafgaand aan de uitzending van HLF8.

"Ik heb corona, dus ik ga mijn allerlaatste HLF8 én mijn allerlaatste uitzending voor SBS6 missen", zei Ter Braak vanuit haar auto. "Maar het is niet anders."

Ter Braak werd vervangen door Sam Hagens. De verslaggever van Hart van Nederland zou pas in januari zijn eerste uitzending van HLF8 presenteren en vrijdag aan de tafel zitten als gast. Maar hij werd meteen in het diepe gegooid en verving dus Ter Braak.

Volgens de tafelgasten deed Hagens het vanaf de eerste minuut heel goed. Hij gaat de talkshow die oorspronkelijk begon als paradepaardje voor Johnny de Mol afwisselend presenteren met Hélène Hendriks. Johnny stopte met het programma omdat de aanklachten van mishandeling van zijn ex hem de afgelopen maanden heel zwaar waren gevallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.