Terug

Volg Vandaag Inside

Sam Hagens kijkt naar nieuw avontuur bij HLF8: 'Ben blij dat het hoge woord eruit is!'

22 dec 2022, 08:29

Sam Hagens is de nieuwe presentator van SBS6-talkshow HLF8, zo werd woensdag bekend. De politiek verslaggever van Hart van Nederland, die ook regelmatig aan de bar zat bij Vandaag Inside, gaat HLF8 vanaf 2 januari afwisselend presenteren met Hélène Hendriks. In gesprek met Shownieuws reageert Sam verheugd op het nieuws.

"Ik ben blij dat het hoge woord eruit is, ik vond dat geheimzinnige gedoe maar niks," vertelt Sam. "Ik ben er al een paar weken, misschien wel een maand mee bezig. Dat duurt allemaal heel lang, eerst wat oefenen, wat opnemen en dan gaan zitten: is het wat? Dat duurt wel even, zo'n proces. En dan moet je proberen het geheim te houden, terwijl iedereen het al weet. Dat lukt niet."

Sam gaat als presentator in de voetsporen treden van zijn vader, Pieter-Jan Hagens: "Ik heb best wel veel contact met hem, over en weer, als ik interviews moet voorbereiden. Hij houdt ook heel erg van het politieke interview, dus wij hebben best wel veel contact. En ook met dit hele proces krijg ik veel tips van hem. Hij kijkt ook naar uitzendingen enzo, dus dat is wel superfijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.