Terug

Volg Vandaag Inside

Sam Hagens doet onthulling over kleding bij invalbeurt bij Vandaag Inside

Sam Hagens doet onthulling over kleding bij invalbeurt bij Vandaag Inside

28 mrt 2023, 11:50

Het was voor veel mensen een gek gezicht: niet Wilfred Genee, maar Sam Hagens zat maandagavond op de presentatorstoel van Vandaag Inside. In De Veronica Ochtendshow - Ook Goeiemorgen vertelt Sam hoe dit tot stand was gekomen en hoe hij de avond beleefd had.

Sam valt meteen met de deur in huis: "Ik vond het wel lastig hoor. Je merkt gewoon waarom die drie zo goed samenwerken, omdat ze gewoon heel goed op elkaar ingespeeld zijn. Ik had mezelf voorgenomen om het vooral niet te verpesten".

Over de totstandkoming van deze bijzondere maandagavond zei Sam het volgende: "Ik was bij HLF8 en ineens werd ik rond half negen gebeld door de eindredacteur met de vraag of ik kon komen. Ik dacht: er zal wel politiek nieuws in Den Haag zijn, maar ik had niet alles gevolgd. Maar de eindredacteur zei dat ze een presentator nodig hadden. Dus ik kwam daar om vijf over negen aan en had ook nog eens geen kleren bij me. Ik heb uiteindelijk dus een overhemd van René geleend", vertelt Sam lachend.

"Ik kreeg eerst een jasje van Wilfred, maar die was veel te klein! Dus toen zei René: kom dan jongen, welke kleur? Ik heb hier allemaal mooie overhempies! Dus dat was erg fijn", besluit Sam.

Bekijk in de video hieronder hoe Sam maandagavond het programma opende en vertelde waarom Wilfred ontbrak.

Sam Hagens vervangt Wilfred maandag als presentator van Vandaag Inside
0:28
Sam Hagens vervangt Wilfred maandag als presentator van Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.