Terug

Volg Vandaag Inside

Salah verdedigt dakloze man en geeft hem 100 pond

Salah verdedigt dakloze man en geeft hem 100 pond

7 okt 2020, 18:18

Mohamed Salah is onlangs in Liverpool opgekomen voor een dakloze man. Daar hebben Engelse media lucht van gekregen. De Egyptische ster van Liverpool zag na de wedstrijd tegen Arsenal (3-1-winst) bij een benzinestadion vlakbij het stadion dat de man werd lastiggevallen en greep in.

"Hij hoorde wat een groep jongens tegen me zei, wendde zich toen tot hen en zei: 'Dat zou jij over een paar jaar kunnen zijn'", verklaarde de dakloze David Craig tegenover Britse media. Later keerde Salah terug om hem een briefje van 100 pond in zijn handen te drukken.

Craig: "Ik weet alleen nog dat ik niet hallucineerde toen Mo me het geld overhandigde. Wat een legende. Hij is in het echt net zo geweldig als op het veld."

Afgelopen zomer liet Salah zich ook van zijn beste kant zien op een benzinestation. In Sainsbury zou hij voor alle aanwezigen de benzine hebben betaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.