Terug

Volg Vandaag Inside

Salah trots op record bij Liverpool

Salah trots op record bij Liverpool

25 okt 2018, 10:06

LIVERPOOL (ANP) - Mohamed Salah speelt pas sinds de zomer van 2017 voor Liverpool, maar de Egyptische spits heeft al vijftig keer gescoord voor de 'Reds'. Hij maakte nummer 49 en 50 in het met 4-0 gewonnen Champions Leagueduel met Rode Ster Belgrado. Salah kwam tot die vijftig treffers in 65 wedstrijden en hij verbeterde daarmee een clubrecord uit de jaren veertig van de vorige eeuw. Albert Stubbins had destijds 77 wedstrijden nodig voor 50 doelpunten.

Het record maakte Salah trots, zei hij na afloop van het duel met Rode Ster. ,,Het is een prachtig record. Ik hoop nog veel goals te maken voor Liverpool.''

Coach Jürgen Klopp van Liverpool was ook enigszins opgelucht, want Salah was dit seizoen nog niet heel productief geweest met tot de wedstrijd van woensdag pas vier goals uit twaalf duels. ,,Hopelijk komt het geklets dat hij te weinig scoorde nu ten einde. Ik heb nooit getwijfeld aan hem en voor een speler is het ook niet goed als hij gaat twijfelen of hij het nog wel kan.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.