Terug

Volg Vandaag Inside

Salah test opnieuw positief op corona

Salah test opnieuw positief op corona

18 nov 2020, 18:01

De Egyptische aanvaller Mohamed Salah van Liverpool is voor de tweede keer positief getest op het coronavirus en zal opnieuw in thuisisolatie moeten. De topscorer van de Premier League mist zondag het duel met koploper Leicester City en mogelijk ook de wedstrijd volgende week woensdag in de Champions League tegen Atalanta.

Salah verbleef de afgelopen periode bij de nationale ploeg van Egypte. Hij testte vorige week vrijdag positief en kon niet meedoen in de interland tegen Togo. Hoewel de sterspeler geen symptomen vertoonde, leverde zijn test op woensdag weer een positieve uitslag op, meldde de Egyptische voetbalfederatie.

Hetzelfde gold voor middenvelder Mohamed Elneny van Arsenal. Ook hij is voor de tweede keer positief getest en zal vermoedelijk de eerstkomende twee wedstrijden van de Londense club missen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.