Terug

Volg Vandaag Inside

Salah met liesblessure terug naar Liverpool

Salah met liesblessure terug naar Liverpool

13 okt 2018, 20:51

CAIRO (ANP) - Mohamed Salah keert met een liesblessure terug naar Liverpool. De Egyptische aanvaller raakte vrijdag geblesseerd in de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen eSwatini, het voormalige Swaziland (4-1). Salah moest in de slotfase van het veld. Omdat bondscoach Javier Aguirre al drie keer had gewisseld, moest Egypte de wedstrijd met tien man uitspelen.

De thuisploeg stond in Cairo halverwege al met 4-0 voor. Salah nam de vierde treffer voor zijn rekening door de bal uit een hoekschop om de keeper in het doel te krullen. De topschutter van Liverpool liet zich na afloop onderzoeken. Een MRI-scan wees uit dat hij waarschijnlijk niet op tijd fit is voor dinsdag, als Egypte weer tegen eSwatini speelt. Salah gaat daarom nu al terug naar Liverpool om zich te laten behandelen. De Engelse club speelt volgende week zaterdag tegen Huddersfield Town.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.