Terug

Volg Vandaag Inside

'Salah blijft gewoon bij Liverpool'

'Salah blijft gewoon bij Liverpool'

24 dec 2020, 18:43

Mohamed Salah speelt voorlopig nog gewoon bij Liverpool. De Egyptische aanvaller is volgens trainer Jürgen Klopp gelukkig en ziet geen reden te vertrekken.

Vorige week gaf de 28-jarige Salah een interview in Spanje en daarin zei de Egyptenaar dat hij Real Madrid en FC Barcelona twee geweldige clubs vindt. "Wie weet wat er in de toekomst gebeurt", aldus Salah.

Dat leidde tot speculaties. Salah zou ontevreden zijn omdat Trent Alexander-Arnold in de Champions League-wedstrijd tegen Midtjylland de aanvoerdersband droeg.

"Mo heeft een goed humeur. Hij is echt in vorm en dat is het belangrijkste voor mij", aldus Klopp. "Er zijn vanmorgen geen foto's van de training genomen. Als dat wel was gebeurd, had je hem kunnen zien lachen. Hij genoot."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.