Terug

Volg Vandaag Inside

Sainz baalt van 'trage' marshals: 'Ik zat lang te wachten'

Sainz baalt van 'trage' marshals: 'Ik zat lang te wachten'

10 juli 2022, 17:45

Het waren spannende momenten voor Carlos Sainz tijdens de GP van Oostenrijk. Aan het einde van de race begaf de motor van de Spanjaard het en vloog vervolgens in de fik. Met behulp van de marshals moest Sainz de rollende Ferrari-bolide verlaten.

'Het was een hachelijke situatie', vertelt Sainz na afloop. 'Ik zag brand en wilde uit de auto springen, maar die bleef naar achteren rollen.' Hierdoor bleef Sainz langer in de brandende auto zitten om op het rempedaal te trappen. 'Ik zat te wachten tot de marshals kwamen. Maar het duurde best lang voor ze kwamen. Dat was wel even een momentje, gelukkig is er niets gebeurd.'

De teamgenoot van Sainz Charles Leclerc was zondagmiddag de snelste in Oostenrijk. Achter de Monegask werd Max Verstappen tweede en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton derde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.