Terug

Volg Vandaag Inside

Sainsbury vervangt Schwaab bij PSV

Sainsbury vervangt Schwaab bij PSV

6 okt 2018, 20:47

EINDHOVEN (ANP) - Trent Sainsbury heeft zaterdag een basisplaats bij PSV. De Australiër vervangt in het centrum van de verdediging Daniel Schwaab, die ontbreekt in de selectie van trainer Mark van Bommel.

Het elftal van PSV is verder ongewijzigd in vergelijking met de thuiswedstrijd tegen Internazionale van woensdag in de Champions League (1-2). PSV is na zeven speelronden nog zonder puntenverlies in de eredivisie. De laatste keer dat PSV de eerste acht duels in de eredivisie won, was in het seizoen 1999/2000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.