Terug

Volg Vandaag Inside

Saibari mist topper tegen Feyenoord; inzetbaarheid Veerman hoogst onzeker

1 mrt 2024, 14:39

Ismaël Saibari is zondag niet beschikbaar voor de topper tegen Feyenoord, en de inzetbaarheid van Joey Veerman is nog een vraagteken. Dat vertelde Peter Bosz vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd.

De kans dat Veerman mee zal spelen, is niet groot, maar toch koestert Bosz de hoop om de middenvelder in te kunnen zetten. “Het zit Joey niet mee. Hij is ziek en heeft daarnaast een andere blessure dan voorheen. We zullen morgen afwachten. Als hij er niet bij is, stellen we een andere hele goede speler op."

Bosz kan tijdens de topper wel weer een beroep doen op Guus Til. Til maakte eind januari tegen Almere City zijn laatste minuten voor PSV, maar is nu op tijd hersteld. Volgens de oefenmeester zou hij zelfs in de basis kunnen beginnen. “Hij is fit, honderd procent.”

Andy van der Meijde dacht eerder in Veronica Offside de oorzaak van de blessure van Noa Lang te weten. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.