Terug

Volg Vandaag Inside

'RvC Ajax stemt in met transfer Rijkhoff: spits wordt donderdagmiddag medisch gekeurd'

'RvC Ajax stemt in met transfer Rijkhoff: spits wordt donderdagmiddag medisch gekeurd'

1 feb 2024, 09:41

De Raad van Commissarissen van Ajax heeft ingestemd met de transfer van Julian Rijkhoff, meldt De Telegraaf. De 19-jarige spits, die over moet komen van Borussia Dortmund, wordt donderdagmiddag medisch gekeurd in Amsterdam.

Ajax nadert een akkoord met Dortmund over de transfersom van anderhalf miljoen euro en bonussen. Zelf had Rijkhoff al overeenstemming bereikt met Ajax over een contract voor 4,5 jaar.

De RvC van Ajax hield tot nu toe vast aan het principe: eerst spelers eruit, dan erin, maar ziet in dat men het niet kan maken om een 19-jarige een transfer door de neus te boren, terwijl de transfersom in termijnen kan worden betaald. Daarnaast is de scouting unaniem voor zijn komst en lijkt er volop beweging te zijn rondom Sanchez, Conceiçao en Salah-Edinne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.