Terug

Volg Vandaag Inside

Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit elkaar: 'Na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf'

Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit elkaar: 'Na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf'

30 aug 2023, 11:16

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben geen relatie meer. Dat melden zij woensdagochtend op Instagram. Het stel was sinds 2019 samen.

"De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent", schrijven zij. "We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf."

Ruud en Olcay maakten veel mee in de vier jaar dat zij samen waren. Ze hebben een eigen docusoap gehad. Ook steunde Olcay haar vriend toen hij werd behandeld wegens darmkanker. Het koppel reisde begin dit jaar ook samen naar Turkije, toen dat land was getroffen door zware aardbevingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.